Maatwerkadvies/ scenarioberekeningen opstellen voor woningbouw

Ons maatwerkadvies voor woningbouw biedt een gedetailleerd en gepersonaliseerd plan om de energieprestaties en het comfort van uw woning of wooncomplex te verbeteren

Appartement

€ 330,-

Eengezinswoning Rij/Hoekwoning

€ 370,-

Vrijstaande woning

€ 450,-

Vraag Uw Keuring Aan

Kies voor een deskundige keuring door HASIBO

Offerteformulier zakelijk diensten

Informatie

Ons maatwerkadvies voor woningbouw biedt een gedetailleerd en gepersonaliseerd plan om de energieprestaties en het comfort van uw woning of wooncomplex te verbeteren. Van een grondige 0-meting tot het opstellen van scenario’s en kostenramingen, wij bieden u praktische aanbevelingen en advies om uw woningvoorraad energiezuiniger te maken en uw wooncomfort te verbeteren. Tijdens het proces blijven we betrokken om het proces te begeleiden en de kwaliteit te waarborgen. Samen met de onderhoudsbedrijf die voor u het bezit renoveert kunnen wij plannen aanbieden om tot energielabel B voor te komen voor de E, F, G, labels. De labels kunnen uiteraard na uitvoeren van renovatie ook door ons worden afgemeld en geregistreerd.
Neem contact met ons op voor een offerte op maat en laat ons u helpen bij het waarborgen van de kwaliteit van uw portefeuille.